Biskvit:
3 cijela jaja
200 ml secera
1 vanili secer
400 ml brasna
100 ml ulja
200 ml jogurta
1 prasak za pecivo
3 zlice kakaa
Postupak:
Jaja lagano umutiti, dodati secer i vanili secer i dobro istuci. Tome dodati jogurt, ulje i opet dobro izmijesati i onda tome postepeno dodati brasno s kakaom i praskom za pecivom.
Krema:
500 g mascarponea
500 g Nutelle
250 g przenih mljevenih ljesnjaka (na grublje, bilo bi dobro oljustiti)
100 g napolitanki (najbolje Jadro)
Postupak:
Mascarpone i Nutellu miksajte, kada se spoje, umijesati ljesnjake i drobljene napolitanke. Sastavite s biskvitom.
Ja sam dodala izvana na tortu ganache od 500 ml vrhnja za slag i 500 g cokolade.
Draga Sasa koliko je 200ml secera u gramima? Hvala
OdgovoriIzbrišiIzmjerite na mjerilicu za tekućinu :)
IzbrišiPozdrav,zanima me koja je veličina kalupa za ovu tortu?Hvala!😉
OdgovoriIzbriši24 cm :)
IzbrišiAutor je uklonio komentar.
OdgovoriIzbrišiDivota...ovu moram napraviti. ��
OdgovoriIzbrišiMoze li margarin umesto ulja i na koliko stepeni peci koliko dugo.
OdgovoriIzbrišiLepo je napisati sto jasnije
Moze li margarin umesto ulja i na koliko stepeni peci koliko dugo.
OdgovoriIzbrišiLepo je napisati sto jasnije
Na koliku tem.pecete biskvit i otprilike koliko minuta?☺
OdgovoriIzbrišiMolim Vas.... na koliko stepeni pecete biskvit i koliko minuta?
OdgovoriIzbriši